Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Granada

Dia 6: Barcelona / Granada
Sortida des de les nostres poblacions en direcció Barcelona, on agafarem l’AVE cap a Granada. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.
Dia 7: Granada / L’Alhambra / Generalife / Granada
Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida per a realitzar la visita de l’Alhambra i els Jardins de Generalife, Patrimoni de la Humanitat des de 1984 i un dels llocs més visitats del país. Dinar a l’hotel. A la tarda, visita guiada al casc històric de la ciutat. La monumentalitat de la ciutat preferida dels Reis Catòlics es deixa veure en edificis tan impressionants com al Catedral. Al seu costat es troba la Capella Real,pateó dels monarques, i una mica més endavant, el monestir de Sant Jeronim, joia renaixentistat de primer ordre. El centre de Granada es caracteritza per ser un espai animat, amb carrers plens de comerços i bars. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
Dia 8: Granada / Guadix / Albaicín / Granada
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Guadix, considerat un dels assentaments humans més antics d’Espanya. El seu casc històric reuneix un important patrimoni on sobresurten l’Alcassaba àrab medieval, la Catedral i diversos edificis d’estil mudèjar. Tot i que el que més caracteritza aquesta localitat són els seus barris d’originals vivendes-cova. Tornada a l’hotel per a dinar. A la tarda visitarem el barri morisc d’Albaicín, un dels llocs que no ens podem perdre de Granada. Tornada a l’hotel. sopar i allotjament.
Dia 9: Granada / L’Alpujarra / Granada
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a L’Alpujarra Granadina. Visitarem els municipis de Lanjaron ,Capileira , Pampaneria i Portugos. Dinar en restaurant local. Tornada a l’hotel a la tarda. Sopar i allotjament.
Dia 10: Granada / Màlaga / Granada
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Màlaga. A l’arribada visita de la ciutat a mans d’un guia local. Podrem veure la Catedral, la Plaça de la Merced, amb la casa natal de Pablo Picasso, l’Obelisc General Torrijos, l’Alcassaba – Teatre Romà, la Plaça de la Higuera i el casc antic. Dinar en restaurant local. A la tarda, després d’una mica de temps lliure, tornada cap a l’hotel. Sopar i allotjament.
Dia 11: Granada / Barcelona
Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista, trasllat a l’AVE per a la tornada cap a casa.

EL PREU INCLOU:

  • AVE anada i tornada.
  • Còmode autocar.
  • Àpats descrits al programa.
  • Visites descrites al programa.
  • Guia acompanyant i guies locals.
  • Assegurança de viatge.
  • Hotels 4 * durant el circuit.

EL PREU NO INCLOU:

  • Tot allò no descrit a l’apartat “el preu inclou”
+34 629 18 82 36