Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Museu del Vidre

,
Sunday, November, 24, 2019
1 dia
10
54.00
54.00

Museu del Vidre

Sortida d'un dia
24 de novembre de 2019

54.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

Sortida al matí en direcció al Tarragonès. Parada per esmorzar a compte dels clients. Continuarem cap a Vimbodí, on visitarem el Museu del Vidre.

A la primera part de la visita admirarem l’exposició permanent del museu, on ens explicaran la interessant història del vidre, el seu procès creatiu i l’exposició d’algunes peces antigues elaborades al forn. A continuació, tindrem una demostració en directe on s’elaborarà una peça de vidre bufat a mans.

A l’acabar la visita ens dirigirem fins a la Fàbrica de Cobo, on es produeixen especialitats típiques de l’Espluga de Francolí com els carquinyolis. Farem una visita guiada on ens explicaran com es realitzen aquests productes i acabarem la visita amb una degustació d’aquests productes.

Un cop fetes les visites, ens dirigirem a l’Álamo per a dinar a base d’un pica pica de patates, olives, fuet i croquetes, un primer d’entremès mar i muntanya i un segon a base de melós d’ibèric en salsa. Postres, pa, vi, aigua, copa de cava i cafè. Després d’una estona de sobretaula, tornada cap a casa.

+34 629 18 82 36