Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Museu del Vidre

Sortida al matí en direcció al Tarragonès. Parada per esmorzar a compte dels clients. Continuarem cap a Vimbodí, on visitarem el Museu del Vidre.

A la primera part de la visita admirarem l’exposició permanent del museu, on ens explicaran la interessant història del vidre, el seu procès creatiu i l’exposició d’algunes peces antigues elaborades al forn. A continuació, tindrem una demostració en directe on s’elaborarà una peça de vidre bufat a mans.

A l’acabar la visita ens dirigirem fins a la Fàbrica de Cobo, on es produeixen especialitats típiques de l’Espluga de Francolí com els carquinyolis. Farem una visita guiada on ens explicaran com es realitzen aquests productes i acabarem la visita amb una degustació d’aquests productes.

Un cop fetes les visites, ens dirigirem a l’Álamo per a dinar a base d’un pica pica de patates, olives, fuet i croquetes, un primer d’entremès mar i muntanya i un segon a base de melós d’ibèric en salsa. Postres, pa, vi, aigua, copa de cava i cafè. Després d’una estona de sobretaula, tornada cap a casa.

+34 629 18 82 36