Si estàs pensant en fer part del GR11 avui us descobrim 5 indrets que no us podeu perdre i que cal aturar-s’hi per a gaudir-los!

Avui us parlem del tram entre les etapes 13 i 26, una ruta que es pot fer en uns 15 dis i que hem organitzat recentment per a un grup de 4 excursionistes que han tornar explicant-nos l’experiència tan inoblidable que han visut i ensenyant-nos aquestes maravelloses fotos!

Sortint dels Balnearis de Panticosa i arribant finalment a Tavascan, us podeu trobar des de llacs a valls, passant per rius i rierols, parets de pedra i tarteres. Alguns dels puntes més impressionants amb els que topareu són aquests:

1. La Vall d’Ordesa, una de les valls més famoses dels Pirineus de la que gaudireu durant les etapes 14 i 15. Al principi d’aquesta etapa creuareu el pont medieval de Sant Nicolau per a, seguidament, entrar a la Vall i trobar-vos envoltats de parets gegantines a ambdós costats. Un espectacle que us deixarà bocabadats!

2. La glacera penjant a la cara nort del Monte Perdido, una de les poques glaceres que segueixen existint als Pirineus! La veureu al final de l’etapa 16 i serà un bon comiat del Monte Perdido, al que segurament voldreu tornar! 😉

3. L’Estany de Llauset que trobareu al final de l’etapa 19 i en el que potser us vingui de gust remullar-vos-hi. Està situat a prop del refugi de Cap de Llauset que és un dels més moderns dels Pirineus i on fareu nit.

4. El Parc Nacional d’Aigüestortes amb l’Estany de Sant Maurici, vistes que podreu contemplar durant les etapes 21, 22 i 23 i que de ben segur u faran aturar més d’un cop a contemplar la bellesa i fer més d’una foto!

5. Pobles abandonats d’alçada que aniran apareixent durant l’etapa 25. Misteriosos i captivants, us faran reflexionar sobre la duresa de la vida allà dalt, en casetes de pedra, a ple hivern i aïllats per la neu…

Tot això i molt més, és el que us espera en aquest tram del GR11. Esperem que amb aquestes fotos que us hem compartit us animeu a fer-lo, fins aviat!