Consells per anar de Trekking amb el teu gos.

Avui parlarem sobre les rutes de muntanya amb gos, aquelles mascotes que són tan importants per a nosaltres i que també volem que formin part de les nostres vacances.

 
Els Consells:

1-Planifiqueu la vostra ruta, calculeu els quilòmetres, assegureu-vos que el tipus de relleu és adient pel gos i, sobretot, vigileu que el terreny sigui adequat per a les seves potes.

2-Heu de tenir en compte que si heu de fer una ruta molt llarga haureu de portar aigua i menjar suficient. Ensenyar-li a beure amb una ampolla amb biberó us farà estalviar molt d’espai i d’aigua.

3-Si fos necessari, protegiu els coixinets de les seves potes amb botes especialitzades per Trekking, i també us aconsellem posar-li una armilla reflectant per si feu rutes nocturnes o passeu per zones de caça.

4-Recordeu portar sempre una corretja que us permeti dur el gos lligat en cas que sigui necessari (trams perillosos, trams amb animals salvatges, trams de carretera transitada…).

5-Al final de la ruta cal que feu una revisió a les parts mes febles del vostre gos.
Per exemple: explorar-li les orelles, mirar que no s’hagi clavat cap estella o objecte punxant a les potes, revisar el pelatge…
Més informació al nostre web o enviant-nos un e-mail a info@viatgespedratour.com, no ho dubtis i consulta les rutes disponibles.