Ara que ja hem acabat l’època de Nadal, penses en les properes vacances?

Et presentem una primera proposta de viatge per a aquesta Setmana Santa: Lisboa! Clica a l’enllaç per a veure l’oferta: Oferta a Lisboa!

Lisboa és una ciutat per passejar-la, simpàtica i segura. Tot i que té moltes coses per a veure, és relativament petita. Compta aproximadament amb 500.000 habitants i és la capital de Portugal.

És una de les ciutats que més visitants espanyols atrau per, entre altres, la seva proximitat (es troba a menys de dues hores d’avió de Barcelona), la seva història, els tramvies, els monuments o pels seus preus.

Entre els imprescindibles trobem el Barri de la Baixa. podeu començar per la “Plaza de los Restauradores”, on es troba l’inici de l’“Avenida da Liberdade”, la més important de Lisboa.  Al costat, trobem la “Plaza del Rossio” amb el Teatre Nacional i el famós cafè Nicola. Des d’aquí no dubteu a acostar-vos a la “Plaza Figueira”, on veureu les seves pintoresques cases.

Si voleu gaudir a fons de la ciutat, no dubteu en comprar un abonament de transport per a tot el dia, ja que el fareu servir.

Des de la Plaza Figueira” podeu agafar el tramvia 28 que us porta a les portes del Castell de “San Jorge”. Als seus peus veureu el Barri de la Alfama, un antic barri de pescadors que us recomanem per a passejar amb tranquil·litat.

Des de la “Plaza de los Restauradores” podeu agafar l’“Elevador de Santa Justa” per arribar a “Chiado”, el Montmartre de Lisboa. També arribareu al “Barrio Alto”, que juntament amb la Alfama, és el millor barri on escoltar fados.

Lisboa està carregada de sorpreses, i si hi ha alguna cosa que no us podeu perdre és el barri de Belém, el més espectacular de tota la ciutat, que compta amb dues joies: el “Monasterio de los Jerónimos” i la “Torre de Belém”. Per arribar a Belém només cal que agafeu el tramvia 15 des de la “Plaza do Comercio”.

Per cert….no deixeu de tastar tot allò que pugueu, la gastronomia portuguesa és per assaborir-la!