Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Carnestoltes a Madeira // 25 de febrer

Madeira

Dia 25: Barcelona / Lisboa / Fuchal
Sortida des de les nostres poblacions en direcció a Barcelona. Arribada a l’aeroport i vol a Funchal amb canvi a Lisboa. Arribada a l’aeroport de Funchal i trasllat a l’hotel. Depenent de l’hora realitzarem un primer passeig pels carrers centrals de Funchal i visitarem el Jardí Municipal. Sopar i allotjament.
Dia 26: Funchal i desfilada de la rua de carnestoltes
Esmorzar Bufet. Sortida de l’hotel amb la visita al Parc de Santa Catarina. Es destaquen en aquest parc municipal la Capella de Santa Catarina i la llacuna on es va construir una illa per a repòs i nidificació dels ocells que viuen allà. Continuarem pel Mercat dos Lavradores, centre comercial de productes regionals i d’artesania de Madeira. Després visitem una botiga de
Brodats: Madeira Bordal. Brodats: Madeira Bordal. A partir d’aquí, recorrerem a peu els principals carrers de la ciutat de Funchal, passant per la Catedral de Funchal, classificada com a Monument Nacional des de 1910. També farem la visita Premium al celler més antic de Funchal “Cavis de São Francisco”. Inclou passar per l’antiga boteria de la família; els magatzems d’envelliment; sala temàtica; museu; acabant amb degustació del seu vi. Un cop acabada la visita, farem un passeig per la costa fins a arribar a la Marina de Funchal, on està situat el Restaurant Solar dona Santola. Parada per a dinar. Despès, viurem l’ambient de carnestoltes de la ciutat, assistint a la seva rua. Sopar i allotjament.
Dia 27: Porto Moniz
Esmorzar Bufet. Sortirem cap al costat oest de l’illa per a gaudir d’un dia ple de bellesa natural i vistes impressionants. La nostra primera parada serà en Câmara de Llobos, un poble de pescadors. Passant per diferents vinyes, que s’utilitzen per al famós vi de Madeira, arribem al penya-segat de Cap Girão, amb 580 m, el promontori més alt d’Europa i el segon més alt del món. Continuarem pel llarg de la costa oest i arribarem a Ribeira Brava, on farem una breu parada. El recorregut continuarà cap a Porto Moniz, la famosa cantonada del Nord, també coneguda per les piscines naturals. Parada per dinar en un restaurant local. Després de dinar, passarem petites cascades d’aigua. La nostra pròxima parada serà en el mirador de la Encumeada, 1.007 m del nivell de la mar per a gaudir d’una vista impressionant de les dues costes de l’illa, nord i sud. L’última parada serà a la Vall de la Serra d’Aigua, en un bar local, per a provar la tan famosa beguda ‘poncha’. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
Dia 28: L’est de l’illa / Santana
Esmorzar Bufet. Sortida cap a l’est, en direcció Camacha, famosa per l’artesania de vímet, després d’una visita al magatzem de vímet, per veure els artesans que treballen les diferents peces, continuarem el nostre ascens fins el Pico do Arieiro, el tercer pic més alt de Madeira, 1.818 m. A partir d’aquí visita del Curral das Freiras (Vall de les Monges). Després d’un breu descens, baixarem cap al Ribeiro Frio, situat al mig d’un bosc de laurisilva. Continuant per la costa nord arribarem a la ciutat de Santana, famosa per les típiques cases amb sostres coberts de palla. Parada per dinar en restaurant. Continuarem per Porto da Cruz per gaudir del seu port, que domina el paisatge de la costa. Farem una parada a Engenho del Aiguardent. Aquí provarem aiguardent (rom) de canya de sucre. L’última etapa del Tour és la històrica ciutat de Machico. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.
Dia 1: Monte i Eira do Serrado
Esmorzar Bufet. Sortida cap al nucli antic de Funchal, passeig pels carrers estrets fins al Fort de San Tiago. Passarem pels jardins de la zona vella fins a l’estació del telefèric per anar a Monte. Visita dels jardins públics i l’església de Nostra Senyora de Monte. Després descens en “los carros de cestos” transport típic tradicional fins a Livramento (opcional). A partir d’aquí amb autobús anirem al Pico dos Barcelos. Dinar en restaurant. A la tarda baixada fins al Curral das Freiras. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.
Dia 2: Funchal
Esmorzar Bufet. Un dia més tranquil per realitzar un últim passeig per Funchal i les últimes visites i compres, al matí visitarem el jardí Botànic. Tornarem al centre per fer la visita de l’església del col·legi San Juan Evangelista. Dinar en restaurant i tarda per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament.
Dia 3: Funchal / Lisboa / Barcelona
Esmorzar Bufet. Trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol amb destí Barcelona, via Lisboa. Arribada i trasllat a les nostres poblacions.

EL PREU INCLOU:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada a Funchal amb escala a Lisboa.
  • Taxes aèries
  • Guia acompanyant
  • Estada en hotel de 4* a Funchal amb esmorzar
  • 6 sopars i 5 dinars
  • Còmode autocar
  • Guies locals de parla hispana, visita i tast especial de Vins en un Celler de vi a Madeira, entrada al Jardí Botànic, pujada en Telefèric a la Muntanya, degustació de Poncha, degustació de Rom Agrícola de Madeira, assegurança d’assistència mèdica.

 

EL PREU NO INCLOU:

  • Qualsevol altre servei no esmentat a l’apartat “El preu inclou”

 

NOTES IMPORTANTS: L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

+34 629 18 82 36