Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Huelva i Carnaval de Cadis Febrer 2023

Dia 16: Origen / Huelva

Sortida en direcció a Barcelona per agafar l’AVE que ens portarà a Sevilla, al arribar a Sevilla un bus ens estarà esperant per portar-nos a dinar al centre, després de dinar marxarem en direcció a Huelva. Pararem a Bolullos del Condado on farem una visita a una de les seves “bodegas”, en acabar podrem comprar, tot seguit anirem a l’hotel per a l’assignació d’habitacions, sopar i allotjament.

Dia 17: Huelva / Gruta Maravillas / Riotinto

Esmorzar a l’hotel, sortida de dia complet per anar primer a la Gruta Maravillas, aquest conjunt subterrani es d’una gran vistositat per la gran extensió dels seus llacs i la varietat de formacions. Tot seguit anirem a visitar les mines de Riotinto, a les quals dona nom el riu que el creua i que és de color vermellós, al mati farem el Museo Minero i la casa 21, dinarem, i a la tarda visitarem Peña de Hierro per endinsar-nos a la mina i tenir una impressionant vista des del fons de la mina a cel obert. Tornarem a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 18: Huelva / Puerto de Palos / Santuari de Cinta

Esmorzar a l’hotel, sortida amb una guia local per fer un recorregut panoràmic fins arribar al santuari de Cinta, visita. En acabar farem un recorregut a peu pel centre històric de Huelva. Dinar a l’hotel. Per la tarda anirem fins el Puerto de Palos a visitar les tres caravel·les que portaren a Cristòfor Colom a descobrir altres móns, tornar a sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 19: Huelva / Cadis

Sortida després d’esmorzar per anar a passar el dia sencer a Cadis i gaudir del seu carnaval i les famoses “Chirigotas”, dinar lliure, a la tarda veurem la desfilada d’agrupacions i la gran cavalcada amb lloguer de cadira inclosa, en acabar tornarem a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 20: Huelva / Bolullos del Condado / Origen

Esmorzar a l’hotel, sortida amb les maletes i el pícnic de l’hotel per anar en direcció a Niebla on farem una visita al Castell i la guia acompanyant farà un recorregut per la població, en acabar anirem direcció a Sevilla a l’estació de Santa Justa per agafar l’AVE de tornada a Barcelona, al arribar un bus en portarà al lloc d’origen, fi del viatge.

EL PREU INCLOU:

  • Bitllets d’AVE d’anada i tornada.
  • Guia acompanyant.
  • Estada en hotel de 3* cèntric a Huelva.
  • Tots els àpats menys l’esmorzar del dia de sortida i el dinar del dia de Cadis.
  • Còmode autocar
  • Dia de tornada pícnic de l’hotel
  • Entrades : Castell de Niebla, Santuari de Cinta, Parc de les Caravel·les, Gruta de las Maravillas , Riotinto, Bodega, Cadires desfilada de Carrosses Cadis, guies locals a Niebla, Riotinto i Huelva.
  • Assegurança d’assistència mèdica.

EL PREU NO INCLOU:

  • Qualsevol altre servei no esmentat a l’apartat “El preu inclou”

 

NOTES IMPORTANTS: L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

+34 629 18 82 36