Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Eslovènia Fly&Drive

Dia 1 Barcelona/Trieste/Ljubljana(120 km)

Vol regular a Trieste. Arribada i recollida del cotxe de llguer a l’aeroport. Sortida cap a Ljubljana, proclamada la capital verda d’Europa de 2016 per la UE. La visita d’aquesta ciutat, fundada a l’època dels romans, és inevitable. Tots els llocs d’interès es poden visitar a peu, en bicicleta o agafant un tren especial que puja al castell, des d’on es pot veure el cor d’aquest verd país. No podreu deixar de passejar pels seus carrerons, amb parada obligatòria a una de les nombroses gelateries de la riba del riu. Allotjament.

Dia 2 Ljubljana/Maribor (125 km)

Esmorzar. Sortida cap a la segona ciutat més gran del país, Maribor, on creix la vinya més antiga del món. La regió del nord-est destaca pels seus vins blancs, que es poden degustar a moltes bodegues. Aquesta és també la zona de balnearis d’aigües termals naturals, idonis per a un dia de relax. Allotjament.

Dia 3 Maribor/Bled (180 km)

Esmorzar. De la regió del vi passarem al món dels Alps Julians. En la vostra ruta cap a l’oest podeu desviar-vos una miqueta per entrar a la fantàstica vall alpina de Logar, que et convida a passejar pels prats verds fins a la cascada amagada. El vostre destí aquest dia és Bled, un poble situat a la riba del llac, la joia de la zona. Recomanem una tarda sencera per a descobrir els seus racons: es pot nadar o anar en vaixell fins a la illa de Bled i tocar la campana dels desitjos, o pujar al Castell per contemplar les inoblidables vistes. Allotjament

Dia 4 Bled/Parc Nacional de Triglav/Bled (30 km)

Esmorzar. Aquest dia podeu continuar cap al fantàstic llac de Bohinj, amagat al cor de la zona protegida del Parc nacional de Triglav, i envoltat per les montanyes més altes del país. Al costat occidental del llac trobareu un camí que porta a la cascada de Savica. Més tard, podeu pujar al telefèric que porta a l’estació de Vogel per gaudir de les vistes de la muntanya més alta d’Eslovènia, el Triglav. tornada cap a Bled. Allotjament.

Dia 5 Bled/Bovec (85 km)

Esmorzar. Sortida cap a Bovec seguint la carretera que puja entre muntanyes fins al pas de Vrsic. Des del seu mirador de 1.600 m d’alçada, podreu veure les parets empinades dels Alps i trobar la cara mitològica de la “Noia pagana”, grabada a la penya. Continuant cap a Bovec arribareu a la vall del riu Soca, preciós el seu color esmeralda i els gorgs que forma pel camí. Aquest riu fou també una de les localitzacions de la pel·lícula Les Cròniques de Nàrnia. Allotjament.

Dia 6 Bovec/Goriska Brda (70 km)

Esmorzar. Aquest dia seguireu riu Esmeralda, descobrint els passos històrics al camí. Aquesta zona guarda records de les batalles més sagnants ocurregudes al Frente de Isonzo, documentades al Museu de Kobarid. El vostre camí pot continuar fins a la Mina de Mercuri a Idra, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passareu la nit en una altra regió pintoresca, coneguda també com “la Toscana eslovena”. Allotjament.

Dia 7 Goriska Brda/Piran (100 km)

Esmorzar. Avui us recomanem visitar el món subterrani: el Parc Natural de les Grutes de Skocjan, protegit per la UNESCO, o la cova de Postojna, visita que es pot combinar amb l’encantador castell de Predjama que fou proclamat un dels 10 castells més sorprenents del món. El vostre destí és la costa eslovena, amb pobles fantàstics com Piran o Izola que prometen una degustació de les essències del mar Adriàtic. Allotjament.

Dia 8 Piran/Trieste (180 km) / Barcelona

Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport de Trieste i retorn del cotxe de lloguer. Tornada a Barcelona en vol regular. Arribada.

+34 629 18 82 36