Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Fiords de Noruega

,
Wednesday, May, 15, 2024
8 dies
6
1370.00

Fiords de Noruega

Fiords de Noruega
8 dies

1370.00

Esgotat

Exceed Persons

Explora els fiords noruecs més importants, viatjant al teu aire amb cotxe, cosa que no t’impedirà que en puguis recórrer alguns en vaixell, descobrint paisatges que et deixaran impressionat.

A continuació, us proposem un circuit on descobrireu racons tan fascinans com la capital víking, Oslo, la ciutat encantadora de Bergen, el fiord de Geiranger, Alesund i Lillehammer. Així que, ja saps, si et ve de gust descobrir la impressionant bellesa natural dels fiords noruecs, ara tens una magnífica oportunitat per fer-ho amb aquest viatge.

DIA 1 BARCELONA / OSLO

Sortida en vol a Oslo. Arribada i recollida del cotxe de lloguer. Arribada a l’hotel pel teu compte. Allotjament.

DIA 2 OSLO

Esmorzar. Dia lliure per visitar pel vostre compte aquesta ciutat. Et sorprendrà el modern edifici de l’Òpera Nacional, passeja pel famós carrer Karl Johan, ple de botigues i restaurants. Apropa’t al Parc Frogner, on hi ha una exposició permanent d’unes dues-centes escultures del famós escultor noruec Gustav Vigeland.

DIA 3 OSLO / BERGEN (460 KM)

Esmorzar. Sortida en direcció a la capital dels fiords a través de bells paisatges de muntanya. A mig camí recomanem parar a la bella localitat de Flåm, des d’on parteix el famós tren panoràmic Flamsbanen. Arribada a Bergen.

DIA 4 BERGEN

Esmorzar. Visita la ciutat i els seus principals llocs d’interès, el “Bryggen”, el museu hanseàtic i la bellíssima perspectiva des de la Muntanya Floi on s’accedeix en funicular. No deixeu passar l’oportunitat de tastar el peix en un típic restaurant centenari del Bryggen amb la seva multitud de casetes de colors, abans de concloure la visita a aquesta bella ciutat.

DIA 5 BERGEN / LOEN (290 km + 1 ferri)

Esmorzar. Continua el teu viatge en direcció a l’estació d’hivern de Voss i des d’allà a Myrdal, on pots agafar el famós tren turístic de “Flåmsbana”, amb impactants vistes fins a Flåm i tornada a Myrdal per seguir fins a la bella població de Loen. No deixeu de pujar al Loen Skylift: un telefèric us portarà des del fiord fins a 1011 m d’alçada. Gaudireu d’unes vistes espectaculars del fiord.

DIA 6 LOEN / ALESUND (170 km + 2 ferri)

Esmorzar. Continua la teva ruta en direcció a Hellesylt per agafar el ferri que us portarà al fiord de Geiranger, possiblement el més bonic del món. Arribada a Geiranger per continuar per la Trollstingen, “la ruta dels Trolls”, amb esglaiadors ascensos d’alta muntanya, encara que compensa la vista des del cim. Creua en ferri de Magerholm a Orsneset. Arribada a Alesund.

DIA 7 ALESUND / LILLEHAMMER (380 km)

Esmorzar. No deixeu de visitar aquesta bella ciutat atlàntica, un bell escenari emplaçat entre diverses illes que s’endinsen a l’oceà i amb la seva singular arquitectura d’estil “Art Noveau”. Sortida en direcció a Lillehammer. Visita les instal·lacions olímpiques amb els imponents salts de trampolí. Degusta especialitats locals i visita centres culturals i museus com el de Maihaugen.

DIA 8 LILLEHAMMER / OSLO (135 km) / BARCELONA

Esmorzar. Condueix fins a l’aeroport d’Oslo per a la devolució del cotxe de lloguer. Sortida en vol de tornada a Barcelona. Arribada.

***Què inclou aquest viatge?***

  • Vol de línia regular, classe turista.
  • 7 nits d´hotel amb esmorzar.
  • 8 dies cotxe de lloguer, a la categoria seleccionada, amb quilòmetres il·limitats, taxes i assegurança a tercers, robatori i col·lisió amb franquícia. Suplement per recollida/devolució del cotxe de lloguer a l’aeroport.
  • Assegurança bàsica de viatge.

+34 629 18 82 36