Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Astúries i Mariña Lucense

Dia 1: Astúries

Sortida des de les nostres poblacions en direcció a Astúries, fent breus parades reglamentàries en ruta. Dinar en restaurant. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2: Cangas d’Onis / Covadonga / Tazones / Ribadesella

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la qual va ser la primera capital del Regne Cristià, a on destaca el “Pont Romà” S. XIII, icona de la ciutat i sobre la que pren “la Creu de la Victòria” emblema del principat d’Astúries, l’ermita de Santa Cruz, l’estàtua de Don Pelayo, entre d’altres. Continuarem fins a Covadonga, on es troba la Basílica i la Santa Cova, en la qual es troba la tomba del rei Don Pelayo. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem Tazones, típic i peculiar port de pesca asturià format per dos barris, San Roque i San Miguel, declarats conjunt històric artístic. Finalitzarem el recorregut en Ribadesella. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3: Ribadeo / Platja de les Catedrals

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Ribadeo, vila d’aspecte senyorial en la que destaca el pas modernista dels germans Moreno, el far de l’illa Pancha i les ruïnes del castell de San Damián.

Visitarem la famosa platja de les Catedrals, on el seu principal atractiu són els conjunts d’arcs de roca esculpida per la força del mar cantàbric, que s’assemblen una catedral gòtica. Dinar en restaurant. Tornada a Astúries. Sopar i allotjament.

Dia 4: Oviedo / Gijón

Esmorzar a l’hotel. Excursió a Oviedo amb guia local, des de la seva fundació (s. VIII), amb la monarquia asturiana, arribant a ostentar la capacitat del Regne. Aquest fet ha deixat un nucli històric d’indubtable sabor medieval al qual la modernitat ha dotat d’un cuidat traçat urbà fàcil de recórrer. Oviedo a més posseeix cinc dels sis monuments preromànics declarats Patrimoni de la Humanitat. Dinar a l’hotel. Sortida en direcció Gijón, on realitzarem una panoràmica de la ciutat passejant per emblemàtics punts, com el Palau de Congressos, els camps de San Francisco, el teatre Campoamor, on es realitza l’entrega de premis Princesa de Asturias i la Catedral, entre d’altres. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5: Gijón

Esmorzar a l’hotel. Dia per descansar o seguinr descobrint la ciutat amb el nostre guia acompanyant. Dinar en restaurant.

Sopar i allotjament.

Dia 6: Cabo de Peñas / Luanco / Avilés

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Cabo de Peñas, declarat Paisatge Protegit i situat en el punt més septentrional de la península Ibèrica, agrupa, a la vora dels penya-segats de més de 100 metres d’altura, viles marineres i excel·lents platges. Continuació cap a Luanco, que es destaca pel seu conjunt històric i per les seves platges. Temps lliure per passejar pels seus carrers d’origen medieval, la majoria del segle XVIII, i també les construccions modernistes. Tornada a l’hotel per dinar. A la tarda visita d’Avilés, on el seu nucli antic és conjunt històric-artístic-monumental, ja que disposa d’importants joies de l’arquitectura civil i religiosa. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7: Astúries / Berga

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a les nostres poblacions. Dinar en restaurant. Arribada.

  • Còmode autocar.
  • Àpats descrits al programa.
  • Visites descrites al programa.
  • Guia acompanyant i guies locals.
  • Assegurança de viatge.
  • Hotel 3 *.

EL PREU NO INCLOU:

  • Tot allò no descrit a l’apartat “el preu inclou”
  • Assegurança d’anul·lació (9€ per persona).
+34 629 18 82 36