Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Huelva del 19 al 25 de maig

,
Sunday, May, 19, 2024
7 dies
30
665.00
665.00

Huelva

Circuit a Huelva
Del 19 al 25 de maig

665.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

Dia 19: Llocs d’origen – Huelva

Sortida des de les nostres poblacions en direcció Huelva. Breus parades i dinar en ruta. Arribada a l’allotjament, sopar i dormir.

Dia 20: Huelva – Marsimas del Odiel – Ayamonte – Vila Real de Santo Antonio

Esmorzar i sortida per a fer la visita de la ciutat de Huelva. Començarem amb una panoràmica en bus de la ciutat, parant en el Monument a la fe descobridora en la Puntadel Sebo, endinsant-nos en les seves avingudes i carrers principals. Passarem per la plaça de la Mercè, on està la Catedral i pel santuari de la cinta i pujarem el Cabezo del Conquero. Continuarem pesant pel parc Alonso Sánchez, el barri Inglés de Reina Victòria, i l’Albereda Sundheim, on estan el museu i Casa Colón. Des de la Casa Colón començarem el recorregut a peu per a conèixer el centre històric, amb la Gran Via Martín Alonso Pinzón, l’ajuntament, etc. finalitzant el recorregut a la plaça de les monges on es troba una altra estàtua de Cristòfor Colom. Retorn a l’hotel per a dinar. A la tarda ensdesplaçarem a Ayamonte, població situada a la vora del Guadiana, per a realitzar un recorregut amb vaixell (entrada inclosa), fins a arribar a Vila Real de Sant Antoni, municipi turístic portuguès, on destaca el seu comerç. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 21: Excursió a Sierra de Aracena, Grutas de Las Maravillas i Río Tinto

Esmorzar. Sortida per a realitzar l’excursió de dia complet a Sierra d’Aracena, Grutes de Les Meravelles i Río Tinto amb esmorzar en restaurant, entrada a la Gruta de les Meravelles i a Río Tinto amb Museu Miner i La Casa 21. Començarem visitant la Gruta de les Meravelles, que conserva belles estalactites i estalagmites. A la tarda, ens dirigirem al Parc Miner de Riotinto, poble miner d’origen antic on visitarem una autèntica casa victoriana i coneixerem a través del seu museu, la història d’una comarca completament transformada per l’activitat minera. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 22: Faro – Olhao – Tavira

Esmorzar i sortida per a fer la visita de Faro, capital de l’Algarve que guarda un considerable patrimoni històric i cultural. Començarem el nostre recorregut (visita d’exteriors) coneixent el Port Esportiu, l’antiga seu del Banc de Portugal i l’Església de la Misericòrdia. A continuació, accedirem a través de l’Arc da Vila al seu bonic barri antic, envoltat per les muralles àrabs i en l’interior de les quals es troba la Catedral, el Palau Episcopal, l’Ajuntament, l’antic Seminari, la plaça del ReyAlfonso III i el Museu Municipal. Per a finalitzar, travessarem la Porta de la Mar, des d’on tindrem unes precioses vistes de la Ria Formosa – Parc Natural de la Ria Formosa. Temps per a passejar per la zona amb nombroses botigues de regals per comprar o prendre un dolç típic. Seguidament, ens traslladarem a Olhão, petita ciutat situada a l’Algarve i coneguda com una de les millors ciutats portugueses per a menjar peix. Les cases emblanquinades i els carrerons estrets fan d’aquesta una ciutat regional tradicional. Dinar en restaurant. A l’hora acordada ens dirigirem a Tavira, un lloc perfecte per a passejar, perquè compta amb un preciós centre històric compost d’un laberint de carrers amb bells paviments i que amaga jardins i places arbrades, esglésies i cases palatines dignes de veure. La ciutat també disposa d’un petit port pesquer i un modern mercat. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 23: Excursió a Preparque de Doñana, El Rocío – Moguer

Esmorzar i sortida en bus per a realitzar excursió al Preparque de Doñana i El Rocío. Començarem en el Preparque de Doñana, espai natural protegit, per a continuar després cap a El Rocío. Situat entre marenys es troba aquest santuari, on se celebra la més popular dels romiatges espanyols, en la matinada del dilluns de Pentecosta. Dinar a l’hotel. A la tarda, sortida adreça Moguer, ciutat íntimament lligada als primers viatges a Amèrica i en els típics carrers dels quals i places, de profund sabor andalús i literari, es troben entre altres el convent de Santa Clara, d’estil gòtic mudèjar i objecte d’una devoció especial per part de Colón; el Convent de San Francisco o l’antiga Estació Enològica. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 24: Ruta Colombina

Esmorzar i sortida per a conèixer els llocs més destacats de l’anomenada “Ruta Colombina”, com el Monestir de La Rábida (entrada inclosa) i el convent Franciscà que ha estat testimoni directe del descobriment d’Amèrica. Entre les parets d’aquest primitiu ermitori, es custodia la imatge de Santa María de la Rábida La nostra Senyora dels Miracles, davant la qual Cristòfol Colom va resar moments abans d’iniciar la seva particular croada. Continuarem la visita a la Molla de les Tres Caravel·les (entrada inclosa), on es troben les rèpliques a grandària real de la nau i les dues Caravel·les. Retorn a l’hotel per a dinar. Tarda lliure, sopar i allotjament.

Dia 25: Huelva – Llocs d’origen

Esmorzar i sortida cap als punts d’origen. Breus parades i dinar en ruta. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

El preu inclou:

  • Còmode autocar.
  • Estada en hotel de 4*.
  • Dinars en ruta.
  • Pensió Completa.
  • Visites descrites al programa.
  • Guia acompanyant.
  • Assegurança de viatge.

 

El preu no inclou:

  • Tot allò no descrit anteriorment
+34 629 18 82 36