Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Islàndia en llibertat

Dia 1 Barcelona / Reykjavík

Sortida en vol directe. Arribada a l’aeroport Internacional de Keflavik i recollida del cotxe de lloguer. Conduireu fins a l’hotel a Reykjavík. Allotjament.

Dia 2 Reykjavík / Borgarfjordur (60 km.)

Esmorzar a l’hotel. Durant el dia d’avui podreu visitar les valls interiors, amb la llacuna calenta de Deildartunguhver i les cascades Hraunfossar. Allotjament a la zona de Borgarfjordur.

Dia 3 Borgarfjordur / Húsavik (414 km.)

Esmorzar a l’hotel. Avui recorrereu la part nord-est del país. Podeu visitar la capital del nord: Akureyri i la cascada de Godafoss coneguda com “la cascada dels déus”. A la veïna Husavik, podreu realitzar una excursió en vaixell per veure balenes. Allotjament a Húsavik o als voltants.

Dia 4 Húsavik / Llac Mývatn / Àrea d’Egilsstadir (231 km.)

Esmorzar a l’hotel. Avui us recomanem la visita de la cascada més espectacular d’Europa “Dettifoss” i el llac Mývatn, envoltat de volcans i sulfatares. Allotjament a l’àrea d’Egilsstadir (Fáskrúðsfjörður)

Dia 5 Àrea d’Egilsstadir / Höfn (187 km.)

Esmorzar a l’hotel. Atravessareu la zona dels Fiords de l’Est, entre pobles pesquers i imponents muntanyes. Allotjament a la zona de Höfn.

Dia 6 Höfn / Selfoss (401 km.)

Esmorzar a l’hotel. Visita del Parc Nacional de Skaftafell on destaca la Cascada Negra, per després travessar els camps de lava i sorra negra sota el glaciar de Vatnajokull, el més gran d’Europa. Haureu de continuar fins a la llacuna de Jökulsarlon, des d’on podreu iniciar un creuer entre icebergs. Continuació per la carretera del sud admirant les cascades i les platges negres de lava. Allotjament a la zona de Selfoss.

Dia 7 Selfoss / Reykjavík (52 km.)

Esmorzar a l’hotel. Podeu dedicar el dia a visitar les meravelles naturals de la zona, com la cascada d’or “Gullfoss”, les fumaroles de vapor d’aigua a la coneguda àrea de Geysir i el Parc Nacional de Thingvellir on es va establir el primer parlament Europeu i a més a més és visible la impressionant falla tectònica que separa el continent Europeu de l’Americà. Continuació fins a Reykjavík i allotjament.

Dia 8 Reykjavík / Barcelona

Esmorzar a l’hotel. De camí cap a l’aeroport podeu fer una parada a la “Llacuna Blava”, per gaudir d’un bany a les seves aigües termals que tenen propietats terapèutiques. Tornada del cotxe de lloguer i retorn a Barcelona.

+34 629 18 82 36