Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Istanbul i Capadòcia

Dia 1: Barcelona / Capadòcia

Sortida des de les nostres poblacions en direcció a Barcelona, on agafarem l’avió cap a Capadòcia. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2: Capadòcia (Pensió Completa)

Esmorzar. Sortida per visitar els nombrosos monestirs i capelles de la vall de Göreme, excavats a les roques i decorats amb frescos. Continuarem amb la vista de les valls d’Avcilar i Güvercinlik, les quals tenen un paisatge espectacular de les “Xemeneies de Fades” i el poble troglodita d’Uçhisar, amb el seu personatge i la seva força de l’època, excavada a la roca. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de la ciutat subterrània d’Ozkonak. La visita a Capadòcia també donarà l’oportunitat de visitar tallers típics de tapets i pedres ònix i turquesa). Sopar i allotjament. (Durant la vostra estada a Capadòcia tindreu la possibilitat de participar en un espectacle folklòric en una típica cova amb begudes regionals il·limitades i una excursió en globus aerostàtic a la sortida del sol)

Dia 3: Capadòcia / Konya / Pamukkale (Pensió Completa)

Esmorzar. Sortida cap a Konya. En ruta visita d’un Kervansaray (típica posada medieval de la Ruta de la Seda). Visitarem el monestir dels dervixos giròvags, fundat per Mevlana. Dinar en restaurant. Continuació cap a Pamukkale, meravella natural d’una gegantesca cascada blanca, estalactites i piscines naturals procedents de fonts termals. Sopar i allotjament.

Dia 4: Pamukkale / Efes / Zona Esmirna (Pensió Completa)

Esmorzar. Visita de Pamukkale, famosa per les seves cascades calcàries petrificades que s’han format a causa de la cal de l’aigua. Visita de Hieràpolis, que posseeix una necròpolis de més de 150.000 tombes. Sortida cap a Efes, la capital d’Àsia Menor en època romana. Dinar en restaurant. Visita dels vestigis arqueològics, on destaca el temple d’Adrià i la biblioteca de Cels. Tindreu la possibilitat de visitar un típic centre de producció de pells. Sopar i allotjament.

Dia 5: Zona Esmirna / Bursa / Istanbul (Pensió Completa)

Esmorzar. Sortida cap a Bursa, primera capital de l’imperi Otomà. Visita del Mausoleu, la Mesquita Verda i la Gran Mesquita. Dinar en restaurant. A la tarda, sortida cap a Istanbul creuant amb ferri el mar de Màrmara. Sopar i allotjament.

Dia 6: Istanbul (Pensió Completa)

Esmorzar. Sortida per visitar la Mesquita Nova, última mesquita imperial dels otomans. Temps per visitar el basar de les espècies. A continuació, arribarem a la part asiàtica per contemplar les meravelloses vistes de tota la ciutat. Seguirem la nostra excursió amb la vista del Palau de Beylerbeyi. Dinar en restaurant. A la tarda, agafarem el vaixell i realitzarem el creuer. Veurem els tres mars, el mar Negre, el Bòsfor i el mar de Màrmara, decorats amb boscos i les mansions dels otomans. L’excursió acaba al Gran Basar. Sopar i allotjament.

Dia 7: Istanbul (Pensió Completa)

Esmorzar. Sortida per visitar la part antiga, on estan concentrats els monuments més destacats otomans i romans. Començarem amb una visita de la Cisterna Basílica, després veurem el famosíssim Temple de Santa Sofia. Va ser el santuari més gran del món fins al segle XVII. Seguirem al Palau de Topkapi des d’on va ser dirigit tot l’imperi otomà durant quasi 400 anys. Dinar en restaurant. A continuació, veurem l’Hipòdrom antic romà. Acabarem la nostra excursió amb la visita de la famosa Mesquita Blava, l’única del món amb 6 minarets. Sopar i allotjament.

Dia 8: Istanbul / Barcelona

Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

+34 629 18 82 36