Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Lapònia Romàntica

Aquest viatge combinat us permetrà descobrir el millor de Lapònia; gaudir del comfortable allotjament en una cabana amb sauna i xemeneia; viure l’experiència de passar una nit en un iglú; sentir-vos com un múixer conduint un trineu de huskys; gaudir d’una sauna de gel i altres saunes típiques fineses, Jacuzzi a l’aire lliure i relaxants massatges amb pedres calentes o aventurar-se a prendre un bany a les gèlides aigües d’un llac congelat. Aquest serà sens dubte un viatge ple d’experiències inoblidables.

8 dies / 7 nits

Dia 1 Barcelona / Helsinki

Vol amb destí Helsinki. Arribada i allotjament. Tarda lliure per a visitar la ciutat: les seves catedrals, el monument a Sibèlius o el mercat local del port.

Dia 2 Helsinki / Tallin (Estònia) / Helsinki

Sortida en un modern vaixell cap a la veïna capital d’Estònia. Visita de la ciutat. Passareu pel Parlament d’Estònia, l’església del Domus i la Catedral Ortodoxa Alexander Nevsky. Des del turó de Toompea, lloc on fou fundada la ciutat al s.XII, podreu admirar una fantàstica vista panoràmica del casc antic. Dinar en restaurant local. Temps lliure al mercat i trasllat al port. Travessai de tornada a Helsinki.

Dia 3 Helsinki / Kuusamo

Vol regular a Kuusamo. Arribada i trasllat al complex de cabanes de Rukan Salonki. Allotjament en una cabana típica de fusta. Allà trobareu els vestits tèrmics que podreu fer servir durant tota l’estada. Sopar al restaurant Kultala del complex.

Dia 4 Ruka

Sortida cap a la granja de huskys, on ens estaran esperant per a realitzar un recorregut. Després de les instruccions de com conduir el trineu, realitzareu una travessa d’uns 5 km. Dinar en restaurant local. Després d’aquesta experiència, trasllat a Pyhäpiilo, un lloc especial davant d’un llac preciós, on podreu viure l’experiència d’una típica sauna de vapor. Tornada al complex de cabanes. Sopar al restaurant Kuksa.

Dia 5 Ruka

Avui realitzareu una excursió per les pistes d’esquí de fons de la zona. Lapònia és el paradís pels amants de l’esquí de fons. A l’acabar l’activitat, trasllat a les pistes de karting.  Dinar en una kota (restaurant estil lapó) al voltant del foc. Guadireu de l’experiència de conduir karts en neu o gel. A la nit us traslladareu a un llac, on amb un vestit especial flotareu a l’aigua anant riu avall. Podreu gaudir del cel estrellat i amb una miqueta de sort potser podreu veure una aurora boreal. Sopar al restaurant Ruka Peak.

Dia 6 Ruka

Trasllat fins a l’espai on fareu un passeig en motos de neu. Gaudireu del paissatge i podreu arribar a la granja de rens. un cop allà cambiareu la moto pel trineu per a realitzar una ruta amb els rens. Dinar en una kota. Tornada i temps lliure. Sopar en una kota a Rukan Salonki.

Dia 7 Ruka / Rovaniemi

Després d’esmorzar, trasllat fins a Rovaniemi. Dia lliure per a la visita del poble de Santa Claus.

Dia 8 Rovaniemi / Barcelona

Després d’esmorzar, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona via Helsinki.


Informacions d’interès

Sortides diàries del 8 de gener al 15 d’abril. L’ordre de les excursions pot variar si així es cregués convenient.

El preu inclou:

 • Bitllets d’avió en classe turista.
 • 2 nits a Helsinki amb esmorzar bufet.
 • Trasllats d’entrada i sortida.
 • Vaixell Silja Line Tallink de Helsinki a Tallin (anada i tornada)
 • Visites esmentades al programa
 • Àpats esmentats al programa
 • Vestits tèrmics durant l’estada a la cabana.
 • 4 nits en cabana a Rukan Salonki.
 • Activitats esmentades al programa.
 • 1 nit a Rovaniemi.
 • Assegurança de viatge.
 • Hotels previstos o similars (clicar per obrir l’enllaç):

El preu no inclou:

 • Tot allò no especificat a l’apartat “el preu inclou.
 • Es reconfirmarà el preu final abans de confirmar la reserva
+34 629 18 82 36