Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Argentina al Complet

Dia 19: Barcelona / Madrid / Buenos Aires (Mitja Pensió)

Sortida des de les nostres poblacions en direcció Barcelona, on agafarem l’avió amb destí Buenos Aires (amb escala a Madrid). Arribada a Buenos Aires i trasllat a l’hotel. Primera presa de contacte amb la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 20: Buenos Aires (Pensió Completa)

Esmorzar. Visita de Buenos Aires, recorrent els llocs més interessants de la ciutat i els seus barris més importants.

Buenos Aires és una ciutat cosmopolita que manifesta a cada pas la influència de les nombroses corrents immigratòries que la conformaren. La visita comença del que fou el lloc de la segona i definitiva fundació de la ciutat, al 1581: la llavors anomenada Plaza de Armas, avui coneguad com a Plaza de Mayo, centre històric, cultural, i polític de la ciutat. La Pirámide de Mayo fou el primer Monument Històric Nacional. Als voltants podrem veure la Casa Rosada, el Cabildo i la Catedral Metropolitana. Veurem, entre altres, la Avenida de Mayo, la Avenida 9 de Julio, el Obelisco, el barri de San Telmo, La Boca, Puerto Madero, el Cementerio de la Recoleta, l’església de  Nuestra Señora del Pilar.

Sopar i allotjament.

Dia 21: Buenos Aires / Ushuaia (Pensió Completa)

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol amb destí Ushuaia. Arribada, recepció i trasllat al moll turístic d’Ushuaia on agafarem un catamarà per anar cap a la Illa de Los Lobos i la Illa de Los Pájaros pel Canal Beagle. El recorregut comença navegant per la badia d’Ushuaia des d’on tindrem unes vistes excepcionals de la ciutat i les seves muntanyes. Al final de la badia es passa el Paso Chico, que indica l’inici del mític Canal Beagle. Vorejarem la costa nord d’aquest canal, passant per l’arxipèlag Bridges fins arribar a l’Illa de Los Pájaros, on podrem veure la diversitat d’aus marines que hi habiten. Més endavant podrem arribar a l’Illa de Los Lobos, que presenta un interessant cau de llops marins. Acabarem al Far de Les Eclaireurs. Dinar en restaurant local. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 22: Ushuaia (Pensió Completa)

Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem la visita al Parc Nacional Terra del Foc, l’únic al país amb costa marítima, ubicat a dotze km de la ciutat d’Ushuaia. Agafarem el tren de la Fi del Món. Allà podrem gaudir d’un passeig amb múltiples vistes panoràmiques del Canal Beagle, envoltades amb un encantador entorn. Dinar. Des d’aquí, iniciarem la tornada cap a Ushuaia, fent una parada pel camí per admirar el Llac Roca, que es caracteritza pel color de les seves aigües, que canvia segons el temps. Acabada l’excursió, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 23: Usuhaia / El Calafate (Pensió Completa)

Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol en destí Calafate. Arribada i assistència. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 24: El Calafate (Pensió Completa).

Esmorzar a l’hotel. Avui sortida amb destí al glacial Perito Moreno, ubicat al Parc Nacional Los Glaciares, a 80 km de la ciutat d’El Calafate. Des de l’inici el viatge ens portarà moltes sorpreses. Al sortir de la ciutat, sobre el marge dret del camí, es pot observar el Llac Argentí, amb la seva Badia Redonda, que presenta una interessant varietat d’aus. Durant els primers 50 km, el trajecte passa per l’estepa patagònica. Un cop al Parc Nacional s’intueix un canvi dràstic a la vegetació que s’enriqueix amb les espècies típiques del bosc andí-patagònic: especialment pel faig antàrtic, lengues i cirerers bords, entre altres. La glacera és un impressionant riu de gel amb una superfície de 257 km2, una longitud de 30 km i un front de 4 km. L’alçada de la paret frontal oscil·la entre 50 i 60 metres sobre el nivell del llac. A la part central de la glacera, el gel te una profunditat d’entre 250 i 350 metres. Aquest riu glaçat baixa des del camp de gel continental i provoca en el seu lent avançament despreniments i espetecs que fan de la glacera una meravella en constant moviment. Es tracta d’un espectacle que impressiona no només per la seva bellesa visual, sinò també pels constants sons que s’escolten des del seu interior, una passejada per les passarel·les ubicades davant de la glacera permeten admirar aquesta meravella de la natura des de diferents perspectives. Inclou safari nàutic. Dinar en ruta. Un cop acabada la visita, tornada cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 25: El Calafate / Buenos Aires (Pensió Completa)

Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol en direcció Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 26: Buenos Aires / Iguazú (Pensió Completa)

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Buenos Aires per agafar l’avió amb destí Iguazú. Arribada i trasllat a l’hotel. Sortida des de l’hotel per creuar el pont Tancredo Neves y Juan D. Perón, que uneix la ciutat argentina de port Iguazú amb la ciutat brasilera de Foz d’Iguazú.  Visita de la part brasilera d’Iguazú. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 27: Iguazú (Pensió Completa)

Esmorzar. Visita de les cataractes d’Iguazú del costat d’Argentina, ubicades dintre del Parc Nacional d’Iguazú. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 28: Iguazú / Salta (Pensió Completa)

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol en direcció Salta. Arribada i trasllat a l’hotel. Visita a peu per la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 29: Salta / Quebrada d’Humahuaca / Salta (Pensió Completa)

Esmorzar. Al matí sortida per realitzar l’excursió per la Quebrada d’Humahuca, declarat Patrimoni de la Humanitat. L’itinerari començarà al poble de Purmamarca per observar el Cerro dels set colors, continuant pel poble de Tilcara per visitar Pucará. Continuació cap a Huacalera, pas del Tròpic de Capricorn i finalment s’arribarà a la localitat d’Humahuaca ubicada a 2.939 m d’altitud, més tard tornarem per veure la ruta Paleta del Pintor al poble de Maimará. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 30: Salta / Valles Calchaquíes / Cafayate (Pensió Completa)

Esmorzar. Sortida d’excursió al Valle de Lerma fins al poble El Carril, continuat per Chicoana i ingressant per la Quebrada de les Llaures, primer i després per la Quebrada d’Escoipe, vista panoràmica de la Vall Encantada. A continuació es travessa el parc Nacional Los Cardones. Arribada a Cachi i visita del poble colonial. Continuació cap a la ciutat de Cafayate. Passarem pel poble Angastaco, en el que és possible apreciar els corrals de cabres i a on es troben els telars de ponxos. Arribarem a San Carlos, poble proper a Cafayate. Arribada a la ciutat de Cafayate a 1660 metres d’altura sobre el nivell del mar. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 31: Cafayate / Salta / Buenos Aires (Pensió Completa)

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Salta, per sortir amb el vol en destí Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 1: Buenos Aires (Pensió Completa)

Esmorzar. Sortida d’excursió per acudir a una festa Gaucha a Santa Susana. A la nit sopar amb show de tango. Sopar i allotjament.

Dia 2: Buenos Aires / Madrid / Barcelona

Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar l’avió amb destí Barcelona. Nit a bord.

Dia 3: Barcelona

Arribada.

EL PREU INCLOU:

  • Avió anada i tornada en avió còmode d’Aerolínias Argentinas.
  • Avions interns directes.
  • Còmode autocar.
  • Pensió completa sense begudes.
  • Visites descrites al programa.
  • Guia acompanyant i guies locals.
  • Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU:

  • Tot allò no descrit a l’apartat “el preu inclou”
  • Assegurança d’anul·lació (75€ per persona).
+34 629 18 82 36