Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Nova York

Dia 1: Barcelona / Nova York

Sortida des de les nostres poblacions en direcció a Barcelona, on agafarem l’avió amb destí Nova York. Arribada i trasllat a l’hotel situat al centre de la ciutat. Allotjament.

Dia 2: Nova York / Baix Manhattan

Esmorzar. Dedicarem tot el matí amb el guia local a visitar el baix Manhattan. Iniciarem el recorregut baixant per la famosa Cinquena Avinguda fins a Flatiron Building i continuarem al sud de la ciutat fins a arribar a Wall Street, considerat com el centre històric del districte financer i on es troba la borsa més famosa del món. Seguirem el recorregut fins a la Zona Zero per conèixer el monument a les víctimes de l’atemptat de l’11 de setembre de 2001. Continuarem el nostre recorregut acostant-nos al Battery Park des d’on veurem l’Estàtua de la Llibertat. Acabarem el matí al One Word Observarory, un espectacular mirador. A la tarda visitarem part de la ciutat amb el nostre guia. Allotjament.

Dia 3: Nova York / Bronx / Queens / Brooklyn

Esmorzar. Iniciarem el dia al Bronx, el centre de la cultura underground de Nova York. Durant el recorregut veurem l’estadi dels New York Yankees, ens aproparem a les mansions Bonnxvile i coneixerem l’entorn del naixement del hip-hop i del rap. Continuarem fins al barri de Queens, l’epicentre del jazz durant la dècada dels 40. Finalment arribarem al districte de Brooklyn. Durant el recorregut veurem l’estadi de beisbol dels Mets, el Centre Nacional de Tenis i el famós parc de Flushing Meadows. Finalitzarem el recorregut a peu del famós pont de Brooklyn per admirar el Skyline de Manhattan. Allotjament.

Dia 4: Nova York / Meatpacking / Soho

Esmorzar. Avui recorrerem Nova York en transport públic, mitjà que cada dia utilitzen milions de novaiorquesos. Agafarem el metro fins a arribar al barri de West Chelsea, on veurem el curiós Hugh Line Park. A la tarda amb el nostre guia farem un passeig pel barri del Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament.

Dia 5: Nova York / Alt Manhattan / Harlem

Esmorzar. Iniciarem el dia amb la visita de l’alt Manhattan. Durant el recorregut veurem l’Universitat de Columbia i l’edifici Dakota, lloc a on va ser assessinat John Lennon i ens aproparem al Lincoln Center, finalitzarem el recorregut al famós barri de Harlem, centre de la cultura afroamericana a Nova York. Per finalitzar la visita del barri assistirem a una missa Gospel. Allotjament.

Dia 6: Nova York / Barcelona

Esmorzar. Disposarem de temps per anar de compres i amb el nostre guia acudir a alguns grans magatzems. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

Dia 7: Barcelona

Arribada a primera hora del matí i trasllat a les nostres poblacions.

+34 629 18 82 36