Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

País Basc al Complet Abril 2023

Dia 18: Origen / País Basc

Sortida en direcció al País Basc. Dinar en ruta i arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 19: Bilbao / Gernika, Mundaka, Lekeitio

Esmorzar. Visita de la ciutat de Bilbao amb guia local, on podrem admirar la Basílica de Nostra Senyora de Begoña, el mirador d’Arxanda, el barri Deusto, el nucli antic i els set carrers. Tindrem la possibilitat de veure els exteriors del museu Guggenheim. Dinar. A la tarda visitarem Gernika, on podrem conèixer la Casa de Juntas del Señorío de Vizcaya, amb el seu simbòlic arbre, l’església de Santa Maria, el Museu d’Euskalerria i el parc de la pau amb escultures d’Eduardo Chillida i Henry Moore. Després visitarem Mundaka, un petiti encantador poble centrat al voltant del seu peculiar port pesquer. Podreu gaudir de les boniques vistes de l’illa d’Izaro, la muntanya Ogoño i l’estuari, la zona més emblemàtica de la reserva de la biosfera de l’Urdaibai. Continuarem cap a Lekeitio, on destaca el seu far i la talaia, la basílica de Santa Maria, el seu nucli antic i el port. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 20: Donostia / Hondarribia, Hendaya

Esmorzar i sortida cap a Donostia, on gaudirem del seu passeig marítim i la platja de la Concha. Coneixerem edificis emblemàtics com el Teatre Victoria Eugenia, el palau de Miramar i l’Ajuntament, que va ser un antic Casino. Per la zona destaquem la catedral del Buen Pastor i la Plaça de la Constitució. Dinar en restaurant. A la tarda primera parada a Hondarribia, amb el seu nucli històric declarat Conjunt Monumental. A la part alta del promontori es troba el castell de Carlos V, al costat de la plaça d’armes i l’església parroquial. En el barri pesquer de la Marina, destaquen les cases tradicionals, amb els seus balcons de fusta de colors i decorats amb flors. A continuació, gaudirem de les vistes de la badia d’Hendaya. Coneixerem el poble, que presumeix del Castell Abadia, situat als afores. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 21: Vitoria /Durango

Esmorzar. Excursió de dia complet visitant primer la ciutat de Vitoria, capital del País Basc. Coneixerem el palau d’Escoriaza-Esquivel i les catedrals Nova i Vella (entrades no incloses). Al seu nucli històric trobarem nombroses esglésies, basíliques i convents de gran interès. Entre els edificis de caràcter civil més destacats es troba l’antic Hospici, la casa del Cordón, el palau d’Ajuria-Enea i la plaça d’Espanya. Dinar. A la tarda visita de Durango, el nucli històric del qual va ser declarat Conjunt Monumental i ens portarà a descobrir una vila d’origen medieval. Passejant pels seus carrers, entre edificis singulars i palaus, coneixerem la Torre Lariz, la basílica de Santa Maria d’Uríbarri, l’església de Santa Ana, la de San Pedro Tabira, l’ídol de Mikeldi i la creu de Kurutziaga, peça única a Europa. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 22: Santuari d’Arantzazu, Oñati / Getaria, Zarautz

Esmorzar. Al matí excursió al Santuari d’Arantzazu, amb visita guiada, on es venera a la patrona de Guipúzcoa. A continuació coneixerem la població d’Oñati, on podrem gaudir dels exteriors de la primera universitat construïda al País Basc en el segle XVI i passejar pels seus carrers, amb palaus emblemàtics. Dinar. A la tarda ens traslladarem a la localitat de Getaria, localitat natal del mariner Juan Sebastián Elcano. Farem un recorregut per la vila turística, famosa pels seus restaurants, el vi “txacoli”, les seves cases medievals, etc. Destaca l’església de San Salvador, Monument Nacional. Des del port pesquer podrem accedir al passeig que ens portarà a la muntanya San Antón. Acabarem el dia amb la visita de Zarautz, on destaca la seva platja, el palau de Narros, l’església de Santa Maria la Real i el convent de San Francisco. La ciutat és molt coneguda pel restaurant de l’Arguiñano. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 23: País Basc / Origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida per iniciar el viatge de tornada. Dinar en ruta. Arribada a les nostres poblacions.

EL PREU INCLOU:

  • Guia acompanyant
  • Còmode autocar durant tot el recorregut
  • 5 nits en hotels de 2*/3*
  • Pensió completa
  • Entrada i visita guiada al Santuari de Arantzazu, totes les visites indicades en el programa.
  • Guies locals
  • Assegurança d’assistència mèdica.

EL PREU NO INCLOU:

  • Qualsevol altre servei no esmentat en l’apartat “El preu inclou” 

NOTES IMPORTANTS: L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. (*) Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

+34 629 18 82 36