Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

París, Normandia i Bretanya

Dia 1: Barcelona / París

Sortida des de les nostres poblacions en direcció a Barcelona, on agafarem el tren en direcció a París. Arribada i trasllat a l’hotel. Sortida amb el guia amb l’autocar cap al barri de Pigalle i Montmartre, barri que va servir d’inspiració dels grans pintors, visitarem la Basílica de Sacré Coeur. Sopar i allotjament.

Dia 2: París / Rouen

Esmorzar i sortida cap a Rouen, gran port fluvial del nord-est de França i ciutat principal de Normandia del nord. Dinar en restaurant. A la tarda recorregut a peu pel nucli antic de Rouen amb la catedral, l’església de St. Maclou, el carrer del vell rellotge i la plaça del Mercat Vell. Sopar i allotjament.

Dia 3: Rouen / Rennes

Esmorzar i sortida cap a Rennes, capital de la Bretanya. Dinar en restaurant. A la tarda farem un passeig pel centre històric, on veurem el seu ajuntament i la plaça reial del parlament, amb una estàtua eqüestre al centre de Lluís XIV, finalitzarem la visita passejant pels seus bonics carrers històrics. Sopar i allotjament.

Dia 4: Rennes / Arromanches / Platges del desembarcament / Caen / Rennes

Esmorzar i excursió de dia complet a la zona de les platges del desembarcament i Arromanches. Parada a la punta d’Hoc, símbol del coratge dels 225 Rangers del Coronel Rudder. Entrarem al cementiri americà. Dinar a la zona. A la tarda continuarem el viatge fins a Caen on realitzarem una visita del centre medieval. Tornada a l’hotel. Sopar i esmorzar.

Dia 5: Rennes / Mont de Saint Michel / Saint-Malo / Rennes

Esmorzar. Al matí excursió a Mont de Saint Michel i visita de l’Abadia, una de les més atractives de França. Dinar en ruta. Continuarem cap a Saint-Malo, antiga illa fortificada que té una situació estratègica al desembocadura del riu Rance. Visita de la ciutat. Tornada cap a Rennes. Sopar i allotjament.

Dia 6: Rennes / Costa Sud de Bretanya / Rennes

Esmorzar. Sortida per a una excursió de dia complet. Arribada a Carnac, mundialment coneguda per les seves alineacions megalítiques, després de visitar-les continuarem a una població de la costa sud: Locmariaquer, localitat situada al Golf de Morbihan. Continuació fins a Vannes. Dinar en restaurant. Visita de la ciutat de Vannes, on les seves impressionants muralles medievals conserven dues de les portes més antigues: la Porta Presó al nord i la Porta Poterne al sud; dintre del recinte emmurallat destaquen la plaça des Lices, la catedral de St. Pierre i l’antic mercat cobert de la Cohue. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 7: Rennes / Barcelona

Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar l’avió de tornada a Barcelona. Arribada i tornada cap a les nostres poblacions.

El preu inclou:

 • Bitllet de tren d’anada.
 • Bitllet d’avió de tornada.
 • Taxes aèries.
 • Còmode autocar.
 • Hotels i àpats descrits al programa (Pensió Completa).
 • Visites i entrades descrites al programa.
 • Guia acompanyant i guies locals.
 • Assegurança de viatge.

El preu no inclou:

 • Entrades a museus o monuments excepte als indicats.
 • Begudes als àpats, propines o qualsevol altre servei no especificat a l’apartat “El preu inclou”.
 • Assegurança d’anul·lació (disponible per 27€ per persona).

NOTES IMPORTANTS:

 • L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. (*).
 • Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

+34 629 18 82 36