Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

París, Normandia i Bretanya

Dia 2: Barcelona / París

Sortida en direcció a Barcelona per agafar el nostre tren amb destinació París. Dinar a compte dels clients. Arribada, trasllat a l’allotjament i sortida amb el guia en l’autocar cap el barri de Pigalle i Montmatre, un barri que va servir d’inspiració de grans pintors del segle passat, temps per visitar la Basílica del Sacré Coeur. Sopar i allotjament.

Dia 3: París / Rouen

Esmorzar i sortida cap a Rouen, gran port fluvial del nord-est de França i ciutat principal de Normandia del nord. Arribarem al migdia, dinar i a la tarda recorregut a peu pel vell Rouen on veurem la catedral, obra mestra de l’art gòtic, l’església de sant Maclou, el carrer del Vell Rellotge i la plaça del mercat vell. Sopar i allotjament.

Dia 4: Rouen / Rennes

Esmorzar i sortida cap a Rennes, capital de la Bretanya. Dinar i a la tarda passeig pel centre històric, Rennes va ser reconstruïda després de l’incendi del 21 de desembre de 1720. De la seva reconstrucció durant el segle XVIII, destaca el seu ajuntament i la plaça reial del parlament, amb una estàtua eqüestre al centre de Lluís XIV, acabarem la visita passejant pels bonics carrerons plens d’història. Sopar i allotjament.

Dia 5: Rennes / Arromanches / Platges del desembarcament / Caen / Rennes

Esmorzar i excursió de dia complet a la zona de les Platges del Desembarcament i Arromanches, port artificial vora de les platges del desembarcament. Parada en la Punta d’Hoc, símbol de coratge dels 225 Rangers del Coronel Rudder, els que el matí del 6 de juny de 1944 van prendre aquest enclavament i van lluitar en una de les batalles més audaces de la història. Entrarem al cementiri americà. Dinar per la zona. A la tarda continuarem el viatge cap a Caen on visitarem el seu bonic centre medieval. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6: Rennes / Mont Saint-Michel / Saint-Malo / Rennes

Esmorzar. Al matí excursió al Mont Saint-Michel i visita de l’Abadia, una de les més atractives de França. L’humil oratori en el segle VIII es va convertir en un monestir benedictí i la seva major influència es va produir al segle XII i XIII. Dinar en ruta. Continuarem fins a Saint-Malo, antiga illa fortificada que té una situació estratègica a la desembocadura del riu Rance. Actualment, la ciutat és un important port i centre turístic. L’antiga ciutat emmurallada està rodejada de fortificacions que ofereixen precioses vistes de Saint-Malo i de les illes davant de la costa. Dins de la ciutat hi ha un laberint d’estrets carrers empedrats amb alts edificis del segle XVIII. Tornada a Rennes. Sopar i allotjament.

Dia 7: Rennes / Costa Sud Bretanya / Rennes

Esmorzar. Sortida per una excursió de dia complet. Arribada a Carnac, mundialment coneguda per les seves alineacions megalítiques, després de visitar-les continuarem a una població de la costa sud: Locmariaquer, localitat situada al golf de Morbihan. Continuarem a Vannes. Dinar, aquesta ciutat va ser la capital dels veneti, una tribu de marins derrotada per Cèsar l’any 56 i visitarem de la ciutat, en la qual les seves impressionants muralles medievals conserven dues de les portes més antigues: la porta presó al nord i la porta Poterne al sud, dins del recinte emmurallat destaca la plaça des Lices, que va ser escenari de tornejos medievals, la catedral de Sant Pierre i l’antic mercat cobert de La Cohue. Tornada a l’allotjament. Sopar i allotjament.

Dia 8: Rennes / Nantes / Barcelona

Esmorzar. Sortida en autocar fins a la ciutat de Nantes, arribarem amb temps per conèixer-la. Dinar. Trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol en direcció Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres poblacions.

EL PREU INCLOU:

  • Guia acompanyant durant tot el recorregut, bitllet de tren TGV Barcelona – París classe turista, bitllet d’avió Nantes – Barcelona.
  • Còmode autocar durant tot el recorregut.
  • Trasllat a les nostres poblacions.
  • 7 nits en hotels de 3* (des del sopar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim, amb aigua inclosa).
  • Totes les entrades i visites indicades en el programa.
  • Guies locals.
  • Assegurança d’assistència mèdica.

EL PREU NO INCLOU:

  • Qualsevol altre servei no esmentat en l’apartat “El preu inclou” 

NOTES IMPORTANTS: L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. (*) Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

,
Wednesday, August, 2, 2023
7 dies
10
1830.00
1830.00

París, Normandia i Bretanya

París, Normandia i Bretanya
Del 2 al 8 d'agost

1830.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

,
Wednesday, August, 2, 2023
7 dies
1
2120.00
2120.00

Habitació individual

París, Normandia i Bretanya
Del 2 al 8 d'agost

2120.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

+34 629 18 82 36