Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Portugal Monumental

Dia 1: Barcelona / Fàtima

Sortida des de les nostres poblacions en direcció a Barcelona, on agafarem l’AVE cap a Madrid. A l’arribada continuarem el viatge en autobús que ens portarà cap a Fàtima. Dinar en restaurant. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2: Fàtima / Lisboa / Fàtima

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Lisboa, on realitzarem una panoràmica de la ciutat amb guia local contemplant llocs emblemàtics com la catedral, plaça del Rossio, plaça dels restauradors amb el seu obelisc, la plaça del comerç, plaça Marques de Pombal, Jardim Eduardo VII, plaça Espanha, etc. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem la coneguda com la “Lisboa dels descobriments” on destaquem el monestir dels Jerònims i la torre de Betlem, les dues són Patrimoni de la Humanitat. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3: Fàtima / Coimbra / Tomar / Fàtima

Esmorzar a l’hotel. Al matí visita de Coimbra, ciutat de carrers estrets, patis, escales i arcs medievals, que va ser el bressol del naixement de sis reis portuguesos i de la primera dinastia, així com de la primera universitat de Portugal, una de les més antigues d’Europa. Durant el recorregut podrem admirar els exteriors dels monuments més destacats com la seu antiga de la Universitat de Coimbra, la biblioteca Joanina, la capella de Sant Miquel, la Torre de la Universitat, els arcs i la porta de l’Almedina, la catedral nova, l’antiga… Tornada a l’hotel per dinar. A la tarda visitarem Tomar, ciutat travessada pel riu Nabão, a una de les zones més fèrtils de Portugal. El seu monument més important és el Convent do Cristo (entrada inclosa), Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4: Fàtima / Porto / Fàtima

Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar Porto amb guia local. Passarem per davant de la catedral, la plaça da Batalha, avinguda dels Aliats, on està l’ajuntament i el barri de la Cordoaria. Visita a peu a la plaça Gomez Teixeira, església de la verge del Carme i dels Carmelites i la torre dels Clergues. En autobús baixarem al carrer de la Restauració i arribarem al barri de la Ribeira. Recorrerem les vores del riu Douro (Duero) fins a la plaça Enrique el Navegant. Dinar en restaurant. A la tarda podrem gaudir del barri de la Ribeira i realitzar compres. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5: Fàtima / Alcobaça, Batalha / Fàtima, Aljustrel

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Alcobaca, on podrem visitar la seva església i on es troben les tombes dels famosos amants, el rei Pedro I i Acnes de Castro. A continuació visitarem Batalha on es troba el Monestir de Nossa Senhora da Victória (entrada inclosa), declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Tornada a l’hotel per dinar. A la tarda visita de Fàtima i la petita aldea d’Aljustrel, lloc d’origen dels tres pastors als quals se’ls va aparèixer la Verge, i on encara es conservaven les seves cases. A Fàtima visitarem la Basílica i el monument a l’Immaculat Cor de Maria i del Sagrat Cor de Jesús. Tornada a l’hotel, sopar i dormir.

Dia 6: Fàtima / Barcelona

Esmorzar a l’hotel o en pícnic, depenent de l’hora de sortida. Sortida a primera hora del matí per iniciar el viatge de tornada. Breus parades en ruta fins a arribar al punt on dinarem. Trasllat fins a Atocha per agafar l’AVE. Arribada a Barcelona i tornada cap a les nostres poblacions.

+34 629 18 82 36