Viatges PedraTourViatges PedraTour

Already a member?

Viatges PedraTourViatges PedraTour

Don't have an account?

Ruta Massai

Una ruta amb safaris fotogràfics que ens ofereix dues ètnies fonamentals a Kenya, els Samburu i els Massai.

10 dies / 7 nits

Dia 1 Barcelona / Nairobi

Sortida en avió cap a Nairobi via ciutat de connexió. Nit a bord.

Dia 2 Nairobi / Samburu

Arribada a Nairobi i sortida per carretera a la Reserva Nacional Samburu. Als seus voltants conviuen les tribus semi-nòmades samburu i borana. Dinar a l’allotjament. A la tarda realitzareu un safari fotogràfic al Parc. Sopar i allotjament.

Dia 3 Samburu / Aberdare

Sortida per carretera a Aberdare. Arribada a l’hotel base Aberdare Country Club, on deixareu l’equipatge i continuareu amb equipatge de mà i en cotxes especials fins al lodge. Aquest allotjament és en realitat un observatori d’animals, des dels seus balcons podreu veure com els animals van a beure al waterhole situat just al davant. Sopar i allotjament.

Dia 4 Samburu / Llac Nakuru / Llac Naivasha

Sortida cap al llac Nakuru. De camí fareu una parada a les cascades Thompson. Dinar i per la tarda safari fotogràfic al Parc nacional Llac Nakuru, un dels millors per a l’observació d’aus, especialment pel gran nombre de flamencs que tenyeixen de rosa les aigües del llac. Continuació fins al lodge. Sopar i allotjament.

Dia 5 Llac Naivasha / Massai Mara

Sortida per carretera a Massai Mara. Els Massai, altius pastors de vistosos vestits vermells que passegen les seves vaques per les zones de caça de lleons i guepards. Dinar. safari al capvespre. Sopar i allotjament.

Dia 6 Massai Mara

Safaris fotogràfics pel matí i a la tarda. En aquest dia complet podreu explorar Massai mara, reserva que s’estén en una sabana de 1.672 km². Els safaris seran una experiència apassionant, essent fàcil veure famílies de mamífers i felins. Sopar i allotjament.

Dia 7 Massai Mara / Nairobi

Esmorzar. Tornada a Nairobi per carretera. Arribada sobre el migdia, dinar i tarda lliure a Nairobi. Possibilitat de contractar excursions opcionals. Allotjament

Dia 8 Nairobi / Amboseli

Sortida per carretera cap a Amboseli. Aquest parc, situat als peus del Kilimanjaro, és famós per la seva població d’elefants i pel seu paisatge quasi lunar. Si el temps ho permet podreu veure la majestuosa muntanya. Dinar. A la tarda safari fotogràfic. Sopar i allotjament.

Dia 9 Amboseli / Nairobi

Safari a primera hora del matí. Tornada a nairobi i resta del dia llure. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada. Nit a bord.

Dia 10 Barcelona

Arribada.


Informacions d’interès

Sortides diàries. Es podria afegir una extensió a Seychelles al finalitzar el safari (consultar a l’agència).

El preu inclou:

  • Bitllets d’avió en classe turista.
  • 7 nits als hotels previstos o similars, en règim dd’allotjament i esmorzar a Nairobi i pensió completa durant el safari.
  • Xòfer / guia de parla castellana durant el safari.
  • Transport en cotxes 4×4 amb finestra garantitzada i sostre abatible (6 passatgers).
  • Entrades als Parcs
  • Aigua mineral al vehicle durant el safari.
  • Visites esmentades al programa
  • Hotels previstos o similars (clicar per obrir l’enllaç):

El preu no inclou:

Tot allò no especificat a l’apartat “el preu inclou.
Es reconfirmarà el preu final abans de confirmar la reserva

+34 629 18 82 36